Zimbru rewelacja !!!
Skoro za 4000 THB jest czyste mieszkanie w Bangkoku z Internetem to poniewaz Internet to minimum 500 bht miesiecznie to znaczy ze mieszkanie za 3500.
W sumie to podobna cena jak blaszaka za 2000 BHT.
Gdzie Ty w Bangkoku mieszkanie normalne z 4000 bht chcesz znalezc ???
No chyba ze podchodzisz to tego jak do ladowania w Smolensku - da rade, polece, popatrze i mieszkac sie da.
Tzw normalne mieszkanie w Bangkoku 1 pokoj to minimum 12.000 BHT, dochodzi Internet, woda i prad w sumie ok 1500 bht.
To jest normalne mieszkanie w nowym domu z basenem co jest standardem w normalnym mieszkaniu, a nie cos co w teorii istnieje.
Za 4000 THB masz nore ktora moze nazywasz normalnym mieszkaniem ale nim nie jest.
Jak masz cos takiego podaj adres - sie zobaczy

Podobnie pisanie o bilecie w jedna strone Air Berlin moze sie smutno skonczyc juz na lotnisku w Europie.
Z wiza turystyczna i biletem w jedna strone Tajowie moga odmowic wziecia na poklad co sie wielu osobom zdarzylo.
Trzeba niestety miec bilet w dwie strony na wize turystyczna.
Wiem, wiem, wiem - da rade, podobnie jak w Smolensku mozna bylo ....
Sorry ze tak pisze ale z Twoich poprzednich wypowiedzi wyraznie wynika ze Ty ryzykant jestes i na szczescie liczysz a tu sie czlowiek powaznie pyta.
Wiec mieszkanie normalne i porzadne minimum 12.000 plus prad, woda, Internet.
Przelot normalnymi liniami z 2 przesiadkami z Warszawy to tez ok 2500 PLN minimum w dwie strony, owszem Aeroflot moze i taniej a Air Kirgizja jeszcze taniej.
Ktos lubi ryzyko i smrod niemytych nog - nie ma problemu

Natomiast po co robiles szczepienia ??? i jakie ?
W Tajlandii nie ma zadnych chorob zakaznych i tropikalnych innych niz w Polsce.
W Polsce tez sie szczepisz

?